Nová kolekcia zásnubných prsteňov Agapé

Zásnubný prsteň väčšinou vyberáte raz v živote (až na výnimky). A preto by ste si mali dať nechať záležať. Prsteň by mal sedieť štýlu jeho nositeľky a pripomenúť vždy svojej nositeľke, keď sa pozrie na svoju ruku, ten jedinečný životný moment žiadosti o ruku. To miesto, vôňu vzduchu, to iné plynutie času a zvýšený tep. Toto dokáže zariadiť naša nová kolekcia zásnubných prsteňov Agapé, ktorá je plná klasických tvarov i netradičných detailov a predovšetkým luxusných diamantov. Prezrite si zblízka všetky dychberúci zásnubné prstene Agapé.

Číst článek

Nebyl nalezen žádný komentář

Nová kolekcia šperkov s farebnými drahokamy

farebné kamene danfil

Každý šperk má svoju dušu, svoj príbeh, ktorý môže rozprávať. Nová kolekcia šperkov s farebnými drahokamami vyzdvihne krásu a jedinečnosť každej ženy. Kombinácia precíznych ručne spracovaných detailov, 14 karátového ružového, žltého a bieleho zlata doplneného prírodnými kameňmi v pastelových odtieňoch pripomenie každej žene jej vnútornú silu, odvahu a sebavedomie. Hlavnú úlohu hrá originálna kombinácia originálna kombinácia topázov, olivínov, rodolitov, citrínov, diamantov, rubínov, a zafírov vybrúsených do tvaru oválu, slzy, kvapky, princessu, markízy alebo briliantu.

Číst článek

Nebyl nalezen žádný komentář

Zlaté náramky Danfil – Nová kolekcia 2021

zlate naramky danfil

Valentín je za dverami a tento rok bude obzvlášť ťažké zariadiť pre svoju drahú polovičku večeru v obľúbenej reštaurácii a čokoláda alebo kvety nebudú mať taký úspech ako normálne. Dôvodov k oslave je ale oveľa viac a nemusia oslavovať len zamilovaní. Urobme z februára mesiac medziľudských vzťahov a vyjadrime lásku tým, ktorí v našom srdci zaujímajú špeciálne miesto. Darujte niečo, čo im každý deň bude pripomínať ich výnimočnosť a dôležitosť. Nechajte šperk hovoriť namiesto vás. Z našej novej kolekcie šnúrkových náramkov, ktoré kombinujú zlaté komponenty, diamanty a kvalitné čierne povrázky vyberiete to pravé.

Číst článek

Nebyl nalezen žádný komentář

Darčeky, ktoré tento rok pod stromčekom zažiari

privesky danfil laska viera nadej

To je nová kolekcia Láska, viera, nádej

Tohtoročnú vianočnú kolekciu sme stvorili pre vás, pre všetkých, pre ktorých bol tento rok náročnejšie ako leta predchádzajúce, pre tých, ktorí si prešli ťažkým časom, a napriek tomu si uchovali nádej na lepšie zajtrajšky.

Číst článek

Nebyl nalezen žádný komentář

Rubín, kámeň lásky a vášne

zlaté moderné rubínové šperky

⌚ 5 minút čítania.

Rubíny sú kráľovské drahokamy, ktoré vynikajú svojou sýto červenou farbou. Červená farba v nás prebúdza najintenzívnejšie emócie, ako je vášeň alebo láska a posilňuje našu životnú vitalitu. Rubíny boli vždy veľmi obľúbené medzi kráľovskými rodinami, a preto zdobia aj české korunovačné klenoty. V starovekej reči sanskrt je rubín nazývaný „ratnaraj“, čo znamená kráľ všetkých drahokamov.

Číst článek

Nebyl nalezen žádný komentář

Magické perly s liečivou silou

9 minút čítania.

Perla je prekrásny drahokam, ktorý je opradený mnohými legendami a mýtmi. Ako duchovný symbol nájdete perlu snáď v každom náboženstve. Od pradávna je perla stelesnením moci, šťastia a múdrosti. Býva im tiež často prisudzovaná magická moc i liečivá sila. Názor na to, čo perly prinášajú, sa medzi ľuďmi síce rôzni, všetci sa však zhodnú na tom, že keď perly darujete, obdarovanej osobe budú prinášať šťastie.

Číst článek

Nebyl nalezen žádný komentář